Conference League

«Η Ντινάμο βασίζεται στον Πέτκοβιτς - Έχει πρόβλημα στον άσο»

Κροάτης δημοσιογράφος μίλησε σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης αναλύοντας την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενόψει του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη.

Μια ομάδα που βασίζεται σε έναν παίκτη, τον Πέτκοβιτς και έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα είναι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ όπως την περιέγραψε ο Γκράντιμιρ Τζούγκαριτς, στο Μέτροπολις. Ο Κροάτης δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Conference League ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στην Κροατία.

Ο Τζούγκαριτς αναφέρθηκε αρχικά στην ισοπαλία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την Όσιγιεκ στην οποία δεν πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση…

«Δεν ενθουσίασε κανέναν η Ντιναμό στο Οσιγιεκ, δεν κατάλαβαν πως απέφυγαν την ήττα. Η Οσιγιεκ είχε 5-6 μεγάλες ευκαιρίες, είχε δοκάρι, δεν ξέρω αν οι παίκτες της Ντιναμό είχαν το μυαλό τους στον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είναι μυστικό πως η Ντιναμό βασίζεται στον Πέτκοβιτς, όταν είναι καλά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, όμως υπάρχουν στιγμές που εξαφανίζεται από το γήπεδο. Φυσικά υπάρχει και ο Μίσιτς που τον γνωρίζετε. Η Ντιναμό έχει πρόβλημα στον άσο από τότε που έφυγε ο Λιβάκοβιτς, αν και Νέβισιτς έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x